Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator zdań - NonGenerator

wefhy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę wam przedstawić napisany przeze mnie generator zdań(wersję 2.1). Zdania są zgodne pod względem gramatycznym, ale ich sens logiczny już nie zawsze(i o to właśnie chodzi). Przykładowo możemy uzyskać takie zdania:
-Rok temu srałem bo taki był plan
-Dawno, dawno temu, gdy na świecie żyły jeszcze krasnoludki grałem w turowe FPP z bardzo niskim FPS-em bo Bóg tak nakazał.
-W poprzednim stuleciu popełniłem samobójstwo bo komputer się zawiesił.
Zdania generowane są z fragmentów, łącznie kombinacji nie chce mi się liczyć, ale jakiś czas temu było kilkadziesiąt milionów.

UWAGA NOWA WERSJA ZNAJDUJE SIĘ POD KONIEC POSTU(W AKTUALIZACJI)

wersja stara(2.1):

#include <ButtonConstants.au3>
#include <EditConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <StaticConstants.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#include <GuiEdit.au3>
;#include <GuiListView.au3>
Opt("GUIOnEventMode", 1)
#Region ### Zdania
Global $nazwazmiennej="$nonzdania_"
;Kiedy?:
Global $nonzdania_1[17][2]=[["Dzisiaj", "2|3|4"], ["Wczoraj", "2"], ["Przed północą", "2|4"], ["Około dziewiątej", "2|4"], ["Za rok", "4"], ["Teraz", "2|3|4"], ["Rok temu", "2"], ["Przed chwilą", "2"], ["Kiedyś", "2|4"], ["Bardzo wcześnie rano", "2|4"],["W poprzednim stuleciu", "2"],["Zawsze", "3"],["Dawno, dawno temu, ", "9-2"], ["Jutro", "4"], ["W najbliższym czasie", "4"],["Zawsze", "3"],["Wkrótce", "4"]]
;Czas przeszły:
Global $nonzdania_2[19][2]=[["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"],["grałem", "10"]]
;Czas teraźniejszy:
Global $nonzdania_3[18][2]=[["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"]]
;Czas przyszły:
Global $nonzdania_4[19][2]=[["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"]]
;Różne(kogo?/co?):
Global $nonzdania_5[32][2]=[["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C:\", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"]]
;Zakończenia:
Global $nonzdania_6[22][2]=[["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI)", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej"]]
;Imiona męskie(kogo?/co?):
Global $nonzdania_7[15][2]=[["Pawła", "6"],["Michała", "6"],["Bartka", "6"],["Krzyśka", "6"],["Przemka", "6"],["Wiktora", "6"],["Maćka", "6"],["Marcina", "6"],["Piotrka", "6"],["Karola", "6"],["Marcela", "6"],["Kacpra", "6"],["Andrzeja", "6"],["Sebastiana", "6"],["Dominika", "6"]]
;Imiona żeńskie(kogo?/co?):
Global $nonzdania_8[15][2]=[["Olę", "6"],["Alę", "6"],["Zosię", "6"],["Wiktorię", "6"],["Olgę", "6"],["Martę", "6"],["Julkę", "6"],["Paulinę", "6"],["Patrycję", "6"],["Zuzię", "6"],["Anię", "6"],["Tośkę", "6"],["Klaudię", "6"],["Magdę", "6"],["Kasię", "6"]]
;Dla: "Dawno, dawno temu":
Global $nonzdania_9[4][2]=[["wczoraj", "_"],["za siedmioma górami", "_"],["gdy na świecie jeszcze żyły krasnoludki", "_"],["w miejscu o bliżej nieokreślonych współżędnych", "_"]]
Global $nonzdania_10[2][2]=[["w", "11"],["w sieciową", "11"]]
Global $nonzdania_11[2][2]=[["turową", "12-13"],["", "12-14"]]
Global $nonzdania_12[4][2]=[["strategię", "_"],["FPP", "_"],["platwormówkę", "_"],["grę samochodową", "_"]]
Global $nonzdania_13[1][2]=[["", "15"]]
Global $nonzdania_14[1][2]=[["czasu rzeczywistego", "15"]]
Global $nonzdania_15[5][2]=[["", "6"],["na bardzo słabym komputerze", "6"],["na serwerach google", "6"],["z bardzo niskim FPS-em", "6"],["na fullscreenie", "6"]]
#EndRegion ### --> Zdania
Global $wygenerowane[1]=[""], $liczzdania=0, $ToFile=True, $listview, $Form2, $Form3
#Region ### GUI
$Form1 = GUICreate("NonGenerator by wefhy", 602, 457, 228, 138)
GUISetOnEvent(-3, "_Exit")
$Label1 = GUICtrlCreateEdit("Zdanie", 80, 16, 444, 73, $ES_READONLY)
GUICtrlSetFont ( -1, 12)
$Button1 = GUICtrlCreateButton("Poprzednie", 8, 16, 67, 81)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Previous")
$Button2 = GUICtrlCreateButton("Następne", 528, 16, 67, 81)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Next")
$Button3 = GUICtrlCreateButton("Zapisz", 8, 424, 587, 25)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Save")
$Button4 = GUICtrlCreateButton("Zmień", 520, 384, 75, 33)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_SelectDir")
$Input1 = GUICtrlCreateInput(@ScriptDir & "\zapisy.txt", 8, 392, 505, 21)
$Group1 = GUICtrlCreateGroup("Sposob zapisu", 8, 336, 585, 41)
$Radio1 = GUICtrlCreateRadio("Do pliku", 16, 352, 281, 17)
GUICtrlSetState(-1, $GUI_CHECKED)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_ToFile")
$Radio2 = GUICtrlCreateRadio("Do schowka", 304, 352, 281, 17)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_ToClipboard")
GUICtrlCreateGroup("", -99, -99, 1, 1)
$Edit1 = GUICtrlCreateEdit("Zdania do zapisu:", 8, 136, 585, 193, BitOR($ES_READONLY, $WS_VSCROLL))
$Button5 = GUICtrlCreateButton("Zrzuć", 80, 104, 419, 25)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Sv")
$Button6 = GUICtrlCreateButton("Historia", 8, 104, 67, 25)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_History")
$Button7 = GUICtrlCreateButton("Zaawansowane", 504, 104, 91, 25)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Adwanced")
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### --> GUI
While 1
Sleep(20)
WEnd
#Region ### Zmiana zdania
Func _Next()
$liczzdania+=1
$temp_liczzdania=UBound($wygenerowane)
If $liczzdania=$temp_liczzdania Then
$temp_next=_Generate()
GUICtrlSetData($Label1, $temp_next)
ReDim $wygenerowane[$temp_liczzdania+1]
$wygenerowane[$temp_liczzdania]=$temp_next
Else
GUICtrlSetData($Label1, $wygenerowane[$liczzdania])
EndIf
EndFunc
Func _Previous()
If $liczzdania>1 then
$liczzdania-=1
Else
GUICtrlSetData($Label1, "Nie ma wcześniejszych zdań.")
$liczzdania=0
EndIf
EndFunc
#Region ### Historia
Func _History()
$Form2=GUICreate("Historia", 400, 500, 100, 50);, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_GUI,$WS_VSCROLL))
GUISetOnEvent(-3, "_History_Cancel")
$listview = GUICtrlCreateListView("lp|Zdanie", 5, 5, 390, 460)
GUICtrlCreateButton("OK", 200, 470, 195, 25)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_History_OK")
GUICtrlCreateButton("Anuluj", 5, 470, 195, 25)
GUICtrlSetOnEvent(-1, "_History_Cancel")
GUISetState()
For $asd=1 to (UBound($wygenerowane)-1)
GUICtrlCreateListViewItem($asd & "|" & $wygenerowane[$asd], $listview)
Next
ControlListView($Form2, "", $listview, "Select", $liczzdania-1)
EndFunc
Func _History_OK()
$temp_history=GUICtrlRead(GUICtrlRead($listview))
$liczzdania=StringLeft($temp_history, StringInStr($temp_history, "|")-1)
GUIDelete($Form2)
EndFunc
Func _History_Cancel()
GUIDelete($Form2)
EndFunc
#EndRegion ### --> Historia
#EndRegion ### --> Zmiana zdania
#Region ### Zaawansowane
Func _Adwanced()
$Form3 = GUICreate("Zaawansowane", 593, 419, 192, 124)
GUISetOnEvent(-3, "_Adwanced_Exit")
GUICtrlCreateTab(0, 0, 593, 419)
GUICtrlCreateTabItem("Generowanie Masowe")
GUISetState(@SW_SHOW)
EndFunc
Func _Adwanced_Exit()
GUIDelete($Form3)
EndFunc
#EndRegion ### --> Zaawansowane
#Region ### Zapisywanie
Func _Sv()
_GUICtrlEdit_AppendText($Edit1, @CRLF & $wygenerowane[$liczzdania])
EndFunc
Func _ToFile()
$ToFile=True
GUICtrlSetState($Button4, $GUI_ENABLE)
GUICtrlSetState($Input1, $GUI_ENABLE)
EndFunc
Func _ToClipboard()
$ToFile=False
GUICtrlSetState($Button4, $GUI_DISABLE)
GUICtrlSetState($Input1, $GUI_DISABLE)
EndFunc
Func _Save()
$ToSave=StringStripWS(StringReplace(GUICtrlRead($Edit1), "Zdania do zapisu:", ""), 3)&@CRLF
If $ToFile Then
FileWrite(GUICtrlRead($Input1), $ToSave)
If @ Then MsgBox(0, "Error", "Błędna lokalizacja")
Else
ClipPut($ToSave)
EndIf
GUICtrlSetData($Edit1, "Zdania do zapisu:")
ToolTip("Zapisano :)")
Sleep(1000)
ToolTip("")
EndFunc
Func _SelectDir()
$temp_filedir=FileSaveDialog("Zapis NonZdań", @ScriptDir, "Pliki Tekstowe (*.txt) | Wszystkie pliki (*.*)")
if Not @ Then GUICtrlSetData($Input1, $temp_filedir)
EndFunc
#EndRegion ### --> Zapisywanie
#Region ### Generowanie
Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
While not ($teraz=0); OR not IsNumber($teraz)
$temp1=Random(0, UBound(Execute($nazwazmiennej&$teraz),1)-1, 1)
$zdanie&=Execute($nazwazmiennej&$teraz&"["&$temp1&"]["&0&"]") &" "
;ConsoleWrite($zdanie & @CRLF)
$temp2=Execute($nazwazmiennej&$teraz&"["&$temp1&"]["&1&"]")
$temp3=StringSplit($temp2, "|")
$temp4=Random(0, $temp3[0]-1, 1)+1
$teraz=$temp3[$temp4]
$temp5=StringInStr($Teraz, "-")
If $temp5 Then
$temp_teraz=StringTrimLeft($Teraz,$temp5)
$teraz=StringLeft($Teraz,$temp5-1)
ElseIf StringInStr($Teraz, "_") Then
$teraz=$temp_teraz
EndIf
WEnd
Return StringStripWS($zdanie, 7)
EndFunc
#EndRegion ### --> Generowanie
Func _Exit()
Exit
EndFunc

Możemy zmieniać zdania przyciskami "Następne"/"Poprzednie", użyć przycisku "zrzuć, aby "zrzucić" zdanie do pola Edit niżej, a gdy zgromadzimy w nim kilka dobrych zdań to zapisać je do pliku lub skopiować do schowka przyciskiem "zapisz". W "historia" możemy przejrzeć zdania wygenerowane podczas tego włączenia programu. Nad "zaawansowane" pracuję. Wkrótce pojawi się tam możliwość masowego generowania zdań oraz tworzenia plików .ini z własnymi fragmentami zdań.

WŁASNE FRAGMENTY ZDAŃ
Dla zaawansowanych powiem tyle: Tworzymy dwuwymiarowe tablice(kilka o takich samych podstawach, ale innych numerkach). Perwszy wymiar - Liczba fragmentów w tej kategorii, drugi 2. I taka tablica to np.
$fragmenty1[2,2]=[["Pierwsza możliwość", "numer kolejnenj zmiennej, ewentualne możliwości oddzielone znakiem "|", znak "-" służy do zapisania, a znak _ do odczytania numeru kolejnej tablicy"],["Druga możliwość", "Numer kolejnej zmiennej użytej w tym wypadku"]]
Dla początkujących i tych którzy nie zrozumieli:
https://skydrive.liv...ABJXX-tRqMGPi2U Plik pisałem dla kolegów nie znających autoit jakiś czas temu więc pierwszy akapit to podstawa jak pobranie kompilatora, ale jeśli chodzi o edycję zmiennych to nic się nie zmieniło.

EDIT AKTUALIZACJA UPDATE 2.3

Screen:

Screen%202.3.8.png?psid=1

Po dłuuugiej przerwie, kolejny update programu :)

Tym razem wersja 2.3.8 :-D Działa tylko z AutoIT 3.3.10 lub nowszym!

--> Nieco ułatwiono modyfikację zdań składowych przy użyciu nowych funkcji języka - Niekonieczne określanie rozmiaru tablic.

--> Znaczne zwiększenie ilości części zdań, szczególnie zakończeń.

--> Automatyczne dodawanie wielkiej litery na początku zdania.

--> Można tworzyć rekurencje.

--> Podział na dwie wersje - MINI składającą się tylko i wyłącznie z okienka MsgBox oraz FULL z pełnym GUI z dodatkami.

--> Wbudowane narzędzie do spamowania ;-)

--> Kilka nowych zaawansowanych opcji w tym masowe generowanie do pliku, generowanie ręczne.

--> Historia generowanych zdań.

--> Powstanie wersji BETA MINI 2.3 opartej na JavaScript - Bardzo uboga i jak na razie pełna błędów, ale z czasem stanie się lepsza. Funkcjonuje pod adresem http://salos-wodna.pl/wefhy/ Jej wsparcie nie jest dla mnie priorytetem, więc raczej na zawsze pozostanie wersją MINI.

I teraz po kolei wszystkie kody. Oczywiście wszystkie istniejące wersje i wszystkie kolejne znajdują się w folderze projektu na OneDrive.

Najnowsza wersja - 2.3.8 - Działa tylko z AutoIT 3.3.10 lub nowszym! [download][skan]

#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#AutoIt3Wrapper_Compression=0
#AutoIt3Wrapper_Compile_Both=y
#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
;---> Creative Commons Uznanie autorstwa – Na tych samych warunkach <---
#include <GuiEdit.au3>
#include <Array.au3>
;przed chwilą obserwowałem, bo wszystko inne jest nudne
Opt("GUIOnEventMode", 1)
Global Const $Version=2.3
#Region ### Zdania
;Kiedy?:
Global $nonzdania_1[][2]=[["w poprzedniej epoce", "2"],["w następnej epoce", "4"],["w średniowieczu", "2|4"],["dzisiaj", "2|3|4"], ["wczoraj", "2"], ["przed północą", "2|4"], ["około dziewiątej", "2|4"], ["za rok", "4"], ["teraz", "2|3|4"], ["rok temu", "2"], ["przed chwilą", "2"], ["kiedyś", "2|4"], ["bardzo wcześnie rano", "2|4"],["w poprzednim stuleciu", "2"],["zawsze", "3"],["dawno, dawno temu, ", "9-2"], ["jutro", "4"], ["w najbliższym czasie", "4"],["zawsze", "3"],["wkrótce", "4"],["zaraz", "4"],["ja", "3"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"]]
;Czas przeszły:
Global $nonzdania_2[][2]=[["byłem bity przez", "5"],["hibernowałem", "5"],["myłem", "5"],["pomalowałem na taki oczojebny zielony", "5"],["obserwowałem", "5"],["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"],["grałem w", "10-6"]]
;Czas teraźniejszy:
Global $nonzdania_3[][2]=[["jestem bity przez", "5"],["hibernuję", "5"],["myję", "5"],["maluję na taki oczojebny czerwony", "5"],["obserwuję", "5"],["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"],["gram w", "10-6"]]
;Czas przyszły:
Global $nonzdania_4[][2]=[["będę bity przez", "5"],["zahibernuję", "5"],["umyję", "5"],["pomaluję na taki oczojebny niebieski", "5"],["będę obserwował", "5"],["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"],["zagram w", "10-6"]]
;Różne(kogo?/co?):
Global $nonzdania_5[][2]=[["budyń", "6"],["barszcz", "6"],["plebs", "6"],["żonę", "6"],["słonia z serem zamiast głowy", "6"],["lapka", "6"],["czołg", "6"],["plebs", "6"],["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C:\", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"],["", "10-6"]]
;Zakończenia:
Global $nonzdania_6[][2]=[["bo szansa jedna na milion sprawdza się w dziewięciu na dziesięć przypadków.", "0"],["bo jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie.", "0"],["bo prawa Murphy’ego potwierdzają się w najgorszej chwili.", "0"],["bo wszystkie sprawy biorą w łeb jednocześnie. ", "0"],["bo żaden dobry uczynek nie uchodzi bezkarnie,", "0"],["więc nie mów mi, że zabójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem!", "0"],["żeby w końcu mieć się czym pochwalić.", "0"],["żeby zdobyć władzę nad wszechświatem.", "0"],["ale... O, patrz, czołg jedzie! Na czym to skończyłem? Aaaa, no tak, zapomniał bym, że", "1"],["", "0"],["i... O, właśnie! Muszę się przyznać, że", "1"],["a ty siedzisz jak idiota przed nongeneratorem.", "0"],["co nie zmienia faktu, że to ty jesteś głupi :P", "0"],["bo mam niekompatybilną podkladkę pod mysz.", "0"],["ale jakie to ma znaczenie jeśli", "1"],["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI).", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u.", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu.", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej.", "0"]]
Global $nonzdania_7[][2]=[["Pawła", "6"],["Michała", "6"],["Bartka", "6"],["Krzyśka", "6"],["Przemka", "6"],["Wiktora", "6"],["Maćka", "6"],["Marcina", "6"],["Piotrka", "6"],["Karola", "6"],["Marcela", "6"],["Kacpra", "6"],["Andrzeja", "6"],["Sebastiana", "6"],["Dominika", "6"]]
Global $nonzdania_8[][2]=[["Olę", "6"],["Alę", "6"],["Zosię", "6"],["Wiktorię", "6"],["Olgę", "6"],["Martę", "6"],["Julkę", "6"],["Paulinę", "6"],["Patrycję", "6"],["Zuzię", "6"],["Anię", "6"],["Tośkę", "6"],["Klaudię", "6"],["Magdę", "6"],["Kasię", "6"]]
Global $nonzdania_9[][2]=[["wczoraj", "_"],["za siedmioma górami", "_"],["gdy na świecie jeszcze żyły krasnoludki", "_"],["w miejscu o bliżej nieokreślonych współżędnych", "_"],[ "w odległej galaktyce", "_"]]
Global $nonzdania_10[][2]=[["", "11"],["sieciową", "11"]]
Global $nonzdania_11[][2]=[["turową", "12"],["", "12"]]
Global $nonzdania_12[][2]=[["strategię", "13"],["FPP", "13"],["platwormówkę", "13"],["grę samochodową", "13"]]
Global $nonzdania_13[][2]=[["czasu rzeczywistego", "14"],["", "14"]]
Global $nonzdania_14[][2]=[["", "_"],["na bardzo słabym komputerze", "_"],["na serwerach google", "_"],["z bardzo niskim FPS-em", "_"],["na fullscreenie", "_"]]

Global $szukane, $LP, $Generate=_Generate, $InputTime, $checkbox_numbers2, $wygenerowane[1]=[""], $liczzdania=0, $ToFile=True, $listview, $Form2, $Form3, $Label2, $Input2, $checkbox_numbers, $xyz, $SRandom=False, $combo1, $combo2, $M_Teraz=1, $M_Teraz_x[2]=[1,1], $M_Zdanie="", $SpamNumber, $Label3, $InputWords, $InputSeed

#Region ### GUI
GUICtrlSetFont ( -1, 12)
$Edit1 = GUICtrlCreateEdit("Zdania do zapisu:", 8, 136, 585, 193, BitOR($ES_READONLY, $WS_VSCROLL))
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### --> GUI
While 1
Sleep(20)
WEnd

Func _Next()
    $liczzdania+=1
        ;Do
            $temp_next=$Generate()
        ;Until StringInStr($temp_next, "turową")
    Else
    EndIf
EndFunc

Func _Previous()
    If $liczzdania>1 then
        $liczzdania-=1
    Else
        $liczzdania=0
    EndIf
EndFunc
#Region ### Historia
Func _History()
    $Form2=GUICreate("Historia", 400, 500, 100, 50);, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_GUI,$WS_VSCROLL))
    GUISetState()
    Next
EndFunc

Func _History_OK()
    GUIDelete($Form2)
EndFunc

Func _History_Cancel()
    GUIDelete($Form2)
EndFunc

#Region ### Zaawansowane
Func _Adwanced()

GUICtrlCreateTabItem("Generowanie zaawansowane")
    GUICtrlCreateLabel("Ziarno generatora", 10, 30)
    $InputSeed=GUICtrlCreateInput("0", 130, 30, 100, Default, $ES_NUMBER)
    ;If Not $SRandom Then GUICtrlSetState(-1, $GUI_DISABLE)
    GUICtrlCreateButton("Ustaw", 240, 28)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_SetSeed")
    GUICtrlCreateLabel("Wymagane słowo/a(oddzielone znakiem '|')", 14, 89)
    $InputWords=GUICtrlCreateInput("słowo1|słowo2|słowo3", 236, 86)
    If $szukane<>"" Then GUICtrlSetData(-1, $szukane)
    GUICtrlCreateButton("Zapisz i generuj", 230, 119, 339)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_Generate")
    GUICtrlCreateButton("Zapisz i generuj masowo", 230, 167, 339)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_X_Genrate")
    GUICtrlCreateButton("Zapisz", 230, 143, 339)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_Save")
    GUICtrlCreateGroup("Wymagane słowa", 8, 72, 569, 129)
    GUICtrlCreateGroup("W głównym generatorze używaj:", 16, 112, 185, 73)
    $Radio1 = GUICtrlCreateRadio("Zwykłego generatora", 24, 136)
    GUICtrlSetState(-1, 1)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_SetGenerator")
    $Radio2 = GUICtrlCreateRadio("Generatora z wyszukiwaniem", 24, 160)
    If $Generate=_A_Generate Then GUICtrlSetState(-1, 1)
    ;ziarno
    ;wymagane słowo/zwrot

GUICtrlCreateTabItem("Generowanie masowe")
    GUICtrlCreateLabel("Ilość zdań:",10, 35)
    $Input2=GUICtrlCreateInput("1000", 100, 30, Default, Default, $ES_NUMBER)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_GetGenTime")
    AdlibRegister("_GetGenTime", 100)
    $Label2=GUICtrlCreateLabel("Przewidywany czas generowania:" & GUICtrlRead($Input2)/100 & " sekund", 170, 30, 400)
    $checkbox_numbers=GUICtrlCreateCheckbox("Numerowanie zdań", 10, 55)
    GUICtrlCreateButton("Generuj", 2, 392, 587, 25)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_X_Genrate")

GUICtrlCreateTabItem("Generowanie ręczne")
    $Label3=GUICtrlCreateEdit("Zdanie", 10, 30, 570, 75, $ES_READONLY)
    GUICtrlSetFont ( -1, 12)
    GUICtrlCreateButton(ChrW(8592), 10, 110, 50, 20)
    GUICtrlSetState(-1, $GUI_DISABLE)
    $combo1=GUICtrlCreateCombo("", 70, 110, 140)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_M_Genrate_T")
    For $licz=1 to $M_Teraz_x[0]
        GUICtrlSetData(-1, $licz & " " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[$licz], "1 " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[1])
    Next
    $M_Teraz=$M_Teraz_x[0]
    $combo2=GUICtrlCreateCombo("", 220, 110, 300)
    For $licz=0 to UBound(Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz),1)-1
        GUICtrlSetData(-1, $licz+1 & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&$licz&"][0]"), "1 " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"[0][0]"))
    Next
    GUICtrlCreateButton("Dalej", 530, 108, 50)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_M_Genrate")

GUICtrlCreateTabItem("Narzędzie spamowania")
    GUICtrlCreateLabel("Narzędzie spamowania ułatwia spamowanie na chatach i w komentarzach. Aktualna wersja wpisuje tekst i klika enter co ustawiony czas. Narzędzie spamowania rusza po 5 sekundach od naciśnięcia Start! i jest zatrzymywane przez kliknięcie Escape",10, 30, 570, 40, $BS_MULTILINE)
    GUICtrlCreateLabel("Czas w sekundach między kolejnymi zdniami:",10, 80, 220, 20)
    $InputTime=GUICtrlCreateInput("0.5", 230, 78, 60, 20, $ES_NUMBER)
    $checkbox_numbers2=GUICtrlCreateCheckbox("Numerowanie zdań", 310, 78)
    GUICtrlCreateButton("Start!", 450, 76, 100)
    GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Spam_Start")

GUICtrlCreateTabItem("Info")
    GUICtrlCreateLabel("Twórca programu:",10, 30)
    GUICtrlCreateLabel("Aktualna wersja:",10, 50)
    GUICtrlCreateLabel("Architektura:",10, 70)
    GUICtrlCreateLabel("Wersja kompilatora:",10, 90)
    GUICtrlCreateLabel("wefhy", 110, 30)
    GUICtrlCreateLabel($Version, 110, 50)
    if @AutoItX64 Then
        GUICtrlCreateLabel("x86-64", 110, 70)
    Else
        GUICtrlCreateLabel("x86-32", 110, 70)
    EndIf
    GUICtrlCreateLabel(@AutoItVersion, 110, 90)

GUISetState(@SW_SHOW)
EndFunc

Func _GetGenTime()
    GUICtrlSetData($Label2, "Przewidywany czas generowania:" & GUICtrlRead($Input2)/5000& " do " & GUICtrlRead($Input2)/1000 & " sekund")
EndFunc

Func _X_Genrate($Func=_Generate, $temp_number=GUICtrlRead($Input2), $numerowanie=GUICtrlRead($checkbox_numbers))
    $temp_filedir=FileSaveDialog("Zapis NonZdań", @ScriptDir, "Pliki Tekstowe (*.txt) | Wszystkie pliki (*.*)")
    if Not @error Then
        FileWrite($temp_filedir, "")
        $hFile=FileOpen($temp_filedir, 1)
        $temp_time=TimerInit()
        If $numerowanie=1 Then
        For $licz=1 to $temp_number
            FileWrite($hFile, $licz & ". " &$Func() & @CRLF)
        Next
        Else
            FileWrite($hFile, $Func() & @CRLF)
        Next
        EndIf
        TrayTip ( "NonGenerator", "Wygenerowano "& $temp_number &" zdań w "&TimerDiff($temp_time)/1000&" sekund :)", 1)
        FileClose($hFile)
    EndIf
EndFunc

Func _M_Genrate()
    If $M_Teraz=0 Then Return _M_Genrate_0()
    $M_Zdanie=StringStripWS($M_Zdanie & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&Number(GUICtrlRead($combo2))-1&"][0]")&" ", 7)
    GUICtrlSetData($Label3, $M_Zdanie)
    $temp6=Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&Number(GUICtrlRead($combo2))-1&"][1]")
    $temp7=StringSplit($temp6, "|")
    $M_Teraz_x=$temp7
    GUICtrlSetData($combo1, "")
        GUICtrlSetData($combo1, $licz & " " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[$licz], "1 " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[1])
    Next
    $M_Teraz=$M_Teraz_x[1]
    GUICtrlSetData($combo2, "")
        GUICtrlSetData($combo2, $licz+1 & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&$licz&"][0]"), "1 " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"[0][0]"))
    Next
EndFunc

Func _M_Genrate_T()
    $M_Teraz=$M_Teraz_x[Number(GUICtrlRead($combo1))]
        GUICtrlSetData($combo2, $licz+1 & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&$licz&"][0]"), "1 " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"[0][0]"))
    Next
EndFunc

Func _M_Genrate_0()
    MsgBox(0, "", $M_Zdanie)
    $M_Zdanie=""
    $M_Teraz_x[0]=1
    $M_Teraz_x[1]=1
    $M_Teraz=1

GUICtrlSetData($combo1, $licz & " " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[$licz], "1 " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[1])
    Next
    $M_Teraz=$M_Teraz_x[1]
        GUICtrlSetData($combo2, $licz+1 & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&$licz&"][0]"), "1 " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"[0][0]"));<-------------------------------------------------------------------
    Next
EndFunc

Func _A_Generate()
    If StringIsSpace($szukane) Or $szukane="" Then Return _Generate()
    $aSzukane=StringSplit($szukane, "|")
    For $licz=1 to 50000
        $wynik=_Generate()
        For $if=1 To $aSzukane[0]
            If Not StringInStr($wynik, $aSzukane[$if]) Then ContinueLoop 2
        Next
        Return $wynik
    Next
    $szukane=""
    Return "Wyszukiwanie trwa za długo. Wyrażenie nie istnieje lub wystepuje zbyt rzadko. W nadchodzącej wersji wyszukiwanie zostanie znacznie usprawnione. Czekaj cierpliwie. Zostanie teraz przywrócone normalne wyszukiwanie."
EndFunc

Func _Advanced_X_Genrate()
    $szukane=GUICtrlRead($InputWords)
    $iMsgBoxAnswer = MsgBox(52,"Ostrzeżenie","Uwaga! Generowanie dużej ilości zdań z ustawionymi wymaganiami może trwać bardzo długo. Kontynuować?")
    If $iMsgBoxAnswer<>6 then Return
    _X_Genrate(_A_Generate, InputBox("Generowanie masowe", "Ile zdań wygenerować?", 10), (MsgBox(4,"Numerowanie","Numerować zdania?")=6) ? 1 : 4)
EndFunc

Func _Advanced_Save()
    ;$Generate=_A_Generate
    ToolTip("Zapisano")
    AdlibRegister("_DisableTooltip", 1000)
EndFunc

Func _Advanced_Generate()
    MsgBox(0, "", _A_Generate())
EndFunc

Func _Advanced_SetSeed()
    SRandom(GUICtrlRead($InputSeed))
    ToolTip("Zapisano ziarno")
EndFunc

Func _Advanced_SetGenerator()
    If (GUICtrlRead($Radio1)=1) Then
        $Generate=_Generate
    Else
        $Generate=_A_Generate
    EndIf
EndFunc

Func _Adwanced_Exit()
    $M_Teraz=1
    $M_Zdanie=""
    $M_Teraz_x[0]=1
    $M_Teraz_x[1]=1
    GUIDelete($Form3)
EndFunc

Func _Spam_Start()
    For $licz=5 To 1 step -1
        ToolTip($licz)
        Sleep(1000)
    Next
    ToolTip("")
    $LP=1
    AdlibRegister("_Spam_Spam", GUICtrlRead($InputTime)*1000)
    HotKeySet("{Esc}", "_Spam_Stop")
    $SpamNumber=GUICtrlRead($checkbox_numbers2)
EndFunc

Func _Spam_Spam()
    If $SpamNumber=1 Then
        ClipPut($LP & ". " & _Generate())
    Else
        ClipPut(_Generate())
    EndIf
    Send("^v")
    Sleep(1)
    Send("{Enter}")
    $LP+=1
EndFunc

Func _Spam_Stop()
    AdlibUnRegister("_Spam_Spam")
EndFunc

#Region ### Zapisywanie
Func _Sv()
EndFunc

Func _ToFile()
    $ToFile=True
EndFunc

Func _ToClipboard()
    $ToFile=False
EndFunc

Func _Save()
    $ToSave=StringStripWS(StringReplace(GUICtrlRead($Edit1), "Zdania do zapisu:", ""), 3)&@CRLF
    If $ToFile Then
        If @error Then MsgBox(0, "Error", "Błędna lokalizacja")
    Else
        ClipPut($ToSave)
    EndIf
    Sleep(1000)
    ToolTip("")
EndFunc

Func _SelectDir()
    if Not @error Then GUICtrlSetData($Input1, $temp_filedir)
EndFunc

#Region ### Generowanie
Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
    $teraz=$temp3[$temp4]
    If $temp5 Then
        $teraz=$temp_teraz
    EndIf
WEnd
$zdanie=StringStripWS($zdanie, 7)
Return StringUpper(StringLeft($zdanie, 1)) & StringTrimLeft($zdanie, 1)

EndFunc

Func _DisableTooltip()
    ToolTip("")
    AdlibUnRegister("_DisableTooltip")
EndFunc

Func _Exit()
    Exit
EndFunc

;Next

Odchudzona wersja 2.3.6 MINI

#Region ### Zdania
;Kiedy?:
Global $nonzdania_1[][2]=[["w poprzedniej epoce", "2"],["w następnej epoce", "4"],["w średniowieczu", "2|4"],["dzisiaj", "2|3|4"], ["wczoraj", "2"], ["przed północą", "2|4"], ["około dziewiątej", "2|4"], ["za rok", "4"], ["teraz", "2|3|4"], ["rok temu", "2"], ["przed chwilą", "2"], ["kiedyś", "2|4"], ["bardzo wcześnie rano", "2|4"],["w poprzednim stuleciu", "2"],["zawsze", "3"],["dawno, dawno temu, ", "9-2"], ["jutro", "4"], ["w najbliższym czasie", "4"],["zawsze", "3"],["wkrótce", "4"],["zaraz", "4"],["ja", "3"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"]]
;Czas przeszły:
Global $nonzdania_2[][2]=[["byłem bity przez", "5"],["hibernowałem", "5"],["myłem", "5"],["pomalowałem na taki oczojebny zielony", "5"],["obserwowałem", "5"],["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"],["grałem w", "10-6"]]
;Czas teraźniejszy:
Global $nonzdania_3[][2]=[["jestem bity przez", "5"],["hibernuję", "5"],["myję", "5"],["maluję na taki oczojebny czerwony", "5"],["obserwuję", "5"],["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"],["gram w", "10-6"]]
;Czas przyszły:
Global $nonzdania_4[][2]=[["będę bity przez", "5"],["zahibernuję", "5"],["umyję", "5"],["pomaluję na taki oczojebny niebieski", "5"],["będę obserwował", "5"],["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"],["zagram w", "10-6"]]
;Różne(kogo?/co?):
Global $nonzdania_5[][2]=[["budyń", "6"],["barszcz", "6"],["plebs", "6"],["żonę", "6"],["słonia z serem zamiast głowy", "6"],["lapka", "6"],["czołg", "6"],["plebs", "6"],["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C:\", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"],["", "10-6"]]
;Zakończenia:
Global $nonzdania_6[][2]=[["bo szansa jedna na milion sprawdza się w dziewięciu na dziesięć przypadków.", "0"],["bo jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie.", "0"],["bo prawa Murphy’ego potwierdzają się w najgorszej chwili.", "0"],["bo wszystkie sprawy biorą w łeb jednocześnie. ", "0"],["bo żaden dobry uczynek nie uchodzi bezkarnie,", "0"],["więc nie mów mi, że zabójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem!", "0"],["żeby w końcu mieć się czym pochwalić.", "0"],["żeby zdobyć władzę nad wszechświatem.", "0"],["ale... O, patrz, czołg jedzie! Na czym to skończyłem? Aaaa, no tak, zapomniał bym, że", "1"],["", "0"],["i... O, właśnie! Muszę się przyznać, że", "1"],["a ty siedzisz jak idiota przed nongeneratorem.", "0"],["co nie zmienia faktu, że to ty jesteś głupi :P", "0"],["bo mam niekompatybilną podkladkę pod mysz.", "0"],["ale jakie to ma znaczenie jeśli", "1"],["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI).", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u.", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu.", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej.", "0"]]
Global $nonzdania_7[][2]=[["Pawła", "6"],["Michała", "6"],["Bartka", "6"],["Krzyśka", "6"],["Przemka", "6"],["Wiktora", "6"],["Maćka", "6"],["Marcina", "6"],["Piotrka", "6"],["Karola", "6"],["Marcela", "6"],["Kacpra", "6"],["Andrzeja", "6"],["Sebastiana", "6"],["Dominika", "6"]]
Global $nonzdania_8[][2]=[["Olę", "6"],["Alę", "6"],["Zosię", "6"],["Wiktorię", "6"],["Olgę", "6"],["Martę", "6"],["Julkę", "6"],["Paulinę", "6"],["Patrycję", "6"],["Zuzię", "6"],["Anię", "6"],["Tośkę", "6"],["Klaudię", "6"],["Magdę", "6"],["Kasię", "6"]]
Global $nonzdania_9[][2]=[["wczoraj", "_"],["za siedmioma górami", "_"],["gdy na świecie jeszcze żyły krasnoludki", "_"],["w miejscu o bliżej nieokreślonych współżędnych", "_"],[ "w odległej galaktyce", "_"]]
Global $nonzdania_12[][2]=[["strategię", "13"],["FPP", "13"],["platwormówkę", "13"],["grę samochodową", "13"]]
Global $nonzdania_14[][2]=[["", "_"],["na bardzo słabym komputerze", "_"],["na serwerach google", "_"],["z bardzo niskim FPS-em", "_"],["na fullscreenie", "_"]]

while 1
    ;Do
        $x=_Generate()
    ;Until StringInStr($x, " że ")
    MsgBox(0, "Nongenerator", $x)
WEnd

Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
    $teraz=$temp3[$temp4]
    If $temp5 Then
        $teraz=$temp_teraz
    EndIf
WEnd

EndFunc

Wersja 2.3 BETA MINI JavaScript

function kernel() {
    $temp_teraz="";
    $zdanie="";
    $teraz=1;
    //console.log("Rozpoczęto generowanie...");
    while (($teraz!=0)){//||("number"!=typeof($teraz))) {
        //console.log("$Teraz = "+$teraz);
        $temp1=random(0, eval($nazwazmiennej+$teraz+".length")-1);
        $zdanie+=eval($nazwazmiennej+$teraz+"["+$temp1+"][0]")+" ";
        //console.log("wyrażenie: "+$nazwazmiennej+$teraz+"["+$temp1+"][1]");
        $temp2=eval($nazwazmiennej+$teraz+"["+$temp1+"][1]");
        //console.log("$temp2 = "+$temp2);
        $temp3=$temp2.split("|");
        $temp4=random(0, $temp3.length-1);
        $teraz=$temp3[$temp4];
        $temp5=$teraz.search("-");        
        if($temp5>0) {
            $temp_teraz=$teraz.substring($temp5);
            $teraz=$teraz.substring(0,$temp5-1);
        }else if($teraz.search("_")>0) {
            $teraz=$temp_teraz;
        }
        //alert("$teraz="+$teraz);
        //alert("$zdanie="+$zdanie);
    }
    console.log("Wygenerowano zdanie: "+$zdanie);
return $zdanie;
}
function random(min, max) {
    return Math.floor(Math.random()*(max-min+1))+min;
}

var $Version=2.3;
var $nazwazmiennej="$nonzdania_";
//Kiedy?:
var $nonzdania_1=[["W poprzedniej epoce", "2"],["W następnej epoce", "4"],["W średniowieczu", "2|4"],["Dzisiaj", "2|3|4"], ["Wczoraj", "2"], ["Przed północą", "2|4"], ["Około dziewiątej", "2|4"], ["Za rok", "4"], ["Teraz", "2|3|4"], ["Rok temu", "2"], ["Przed chwilą", "2"], ["Kiedyś", "2|4"], ["Bardzo wcześnie rano", "2|4"],["W poprzednim stuleciu", "2"],["Zawsze", "3"], ["Jutro", "4"], ["W najbliższym czasie", "4"],["Zawsze", "3"],["Wkrótce", "4"],["Zaraz", "4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"]];
//Czas przeszły:
var $nonzdania_2=[["miałem", "5"],["myłem", "5"],["pomalowałem na taki oczojebny zielony", "5"],["obserwowałem", "5"],["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"]];
//Czas teraźniejszy:
var $nonzdania_3=[["mam", "5"],["myję", "5"],["maluję na taki oczojebny czerwony", "5"],["obserwuję", "5"],["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"]];
//Czas przyszły:
var $nonzdania_4=[["bedę miał", "5"],["umyję", "5"],["pomaluję na taki oczojebny niebieski", "5"],["będę obserwował", "5"],["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"]];
//Różne(kogo?/co?):
var $nonzdania_5=[["czołg", "6"],["plebs", "6"],["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"]];
//var $nonzdania_5=[["lodówkę", "6"],["nowe Ferrari", "6"]];
//Zakończenia:
var $nonzdania_6=[["ale... O, patrz, czołg jedzie! Na czym to skończyłem? Aaaa, no tak, zapomniał bym, że", "1"],["", "0"],["i... O, właśnie! Muszę się przyznać, że", "1"],["a ty siedzisz jak idiota przed nongeneratorem.", "0"],["co nie zmienia faktu, że to ty jesteś głupi :P", "0"],["bo mam niekompatybilną podkladkę pod mysz", "0"],["ale jakie to ma znaczenie jeśli", "1"],["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI).", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u.", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu.", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej.", "0"]];
//Imiona męskie(kogo?/co?):
var $nonzdania_7=[["Pawła", "6"],["Michała", "6"],["Bartka", "6"],["Krzyśka", "6"],["Przemka", "6"],["Wiktora", "6"],["Maćka", "6"],["Marcina", "6"],["Piotrka", "6"],["Karola", "6"],["Marcela", "6"],["Kacpra", "6"],["Andrzeja", "6"],["Sebastiana", "6"],["Dominika", "6"]];
//Imiona żeńskie(kogo?/co?):
var $nonzdania_8=[["Olę", "6"],["Alę", "6"],["Zosię", "6"],["Wiktorię", "6"],["Olgę", "6"],["Martę", "6"],["Julkę", "6"],["Paulinę", "6"],["Patrycję", "6"],["Zuzię", "6"],["Anię", "6"],["Tośkę", "6"],["Klaudię", "6"],["Magdę", "6"],["Kasię", "6"]];
//Dla: "Dawno, dawno temu":
var $nonzdania_9=[["wczoraj", "_"],["za siedmioma górami", "_"],["gdy na świecie jeszcze żyły krasnoludki", "_"],["w miejscu o bliżej nieokreślonych współżędnych", "_"],[ "w odległej galaktyce", "_"]];
var $nonzdania_10=[["", "11"],["sieciową", "11"]];
var $nonzdania_11=[["turową", "12"],["", "12"]];
var $nonzdania_12=[["strategię", "13"],["FPP", "13"],["platwormówkę", "13"],["grę samochodową", "13"]];
var $nonzdania_13=[["czasu rzeczywistego", "14"],["", "14"]];
var $nonzdania_14=[["", "_"],["na bardzo słabym komputerze", "_"],["na serwerach google", "_"],["z bardzo niskim FPS-em", "_"],["na fullscreenie", "_"]];

while(confirm(kernel())) {

}
/* Usunięte:
,["Dawno, dawno temu, ", "9-2"]
,["grałem w", "10-6"]
,["gram w", "10-6"]
,["zagram w", "10-6"]
,["", "10-6"]
*/

/* Autoit Function:
#Region ### Zdania
;Kiedy?:
Global $nonzdania_1[][2]=[["W poprzedniej epoce", "2"],["W następnej epoce", "4"],["W średniowieczu", "2|4"],["Dzisiaj", "2|3|4"], ["Wczoraj", "2"], ["Przed północą", "2|4"], ["Około dziewiątej", "2|4"], ["Za rok", "4"], ["Teraz", "2|3|4"], ["Rok temu", "2"], ["Przed chwilą", "2"], ["Kiedyś", "2|4"], ["Bardzo wcześnie rano", "2|4"],["W poprzednim stuleciu", "2"],["Zawsze", "3"],["Dawno, dawno temu, ", "9-2"], ["Jutro", "4"], ["W najbliższym czasie", "4"],["Zawsze", "3"],["Wkrótce", "4"],["Zaraz", "4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"]]
;Czas przeszły:
Global $nonzdania_2[][2]=[["myłem", "5"],["pomalowałem na taki oczojebny zielony", "5"],["obserwowałem", "5"],["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"],["grałem w", "10-6"]]
;Czas teraźniejszy:
Global $nonzdania_3[][2]=[["myję", "5"],["maluję na taki oczojebny czerwony", "5"],["obserwuję", "5"],["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"],["gram w", "10-6"]]
;Czas przyszły:
Global $nonzdania_4[][2]=[["umyję", "5"],["pomaluję na taki oczojebny niebieski", "5"],["będę obserwował", "5"],["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"],["zagram w", "10-6"]]
;Różne(kogo?/co?):
Global $nonzdania_5[][2]=[["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C:\", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"],["", "10-6"]]
;Zakończenia:
Global $nonzdania_6[][2]=[["ale jakie to ma znaczenie jeśli", "1"],["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI)", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej"]]
;Kolory:
Global $nonzdania_kolory;

Global $wygenerowane[1]=[""], $liczzdania=0, $ToFile=True, $listview, $Form2, $Form3, $Label2, $Input2, $checkbox_numbers, $xyz, $SRandom=False, $combo1, $combo2, $M_Teraz=1, $M_Teraz_x[2]=[1,1], $M_Zdanie="", $Label3

Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
    $teraz=$temp3[$temp4]
    If $temp5 Then
        $teraz=$temp_teraz
    EndIf
WEnd
EndFunc

*/

W przyszłej wersji:

-Ujednolicenie silników generowania ręcznego i automatycznego.

-Poprawa zaawansowanych funkcji

-Zwiększenie elastyczności kodu i zmiennych

-Wiele innych poprawek kosmetycznych

-Dodanie zaawansowanych opcji do spamera

- Jakiś ładny interfejs do dodawania własnych fragmentów i przechowywanie ich w plikach tekstowych. (Dzięki za pomysł - Sopelek997 )

Sorki, że w poście nic nie jest oznaczone jako kod, ale to nie ma najmniejszego sensu, bo kolorowanie gubi się za każdym razem w 30. linii(w sumie nic dziwnego, linia ma 1700 znaków)

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano
Jutro utopię pana od polskiego więc idę spać.

Akurat mam panią ale może być :D

Świetny pomysł choć kod stosunkowo prosty ;)

yy sensu wgl nie ma :D

W poprzednim stuleciu zastrzeliłem krystalicznie czystą Kroplę Beskidu bo mięso było niedobre.

haha

W poprzednim stuleciu utopiłem kolegę więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

No :) Co prawda zaglądałem tu co jakiś czas, konto miałem, ale teraz uznałem, że warto cos napisać. Chyba będą częściej coś wrzucał lub podpowiadał.

Programik piszę od dłuższego czasu, ale co chwilę cos zmieniam. Kolejne wersje można tu zobaczyć(łącznie z tymi, które się pojawią niedługo, bo to folder synchronizowany): https://skydrive.live.com/redir?resid=1B9EC8947ED5A279!13528&authkey=!AGnZ9ubyHqDCIoM

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hahaa xD

Jutro zsynchronizuję wykałaczkę więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI)

Zawsze zrzucam z dwunastego piętra nowe Ferrari bo mnie wyrzucili z pracy.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj skanowałem słońce bo nic innego nie mam do roboty.

Zawsze formatuję samego siebie bo Bóg tak nakazał.

Rok temu widziałem mapę bitową monochromatyczną więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI)

Zawsze sram bo wyskoczył błąd 404.

Opublikowano

Zawsze sram a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć

Dawno, dawno temu, wczoraj zastrzeliłem lodówkę bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu

Teraz uruchamiam taką jedną idiotkę bo Bóg tak nakazał.

Kiedyś powiesiłem telewizor bo wyskoczył błąd 404.

Za rok uruchomię takiego jednego idiotę bo mięso było niedobre.

W najbliższym czasie skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny słońce więc już wiem, jak to jest.

Przed północą utopiłem Kordyliery bo wszystko inne jest nudne.

Zawsze popełniam samobójstwo bo dostałem jedynke z matmy.

Program udany, GJ! Działa bez zastrzeżeń xD

QtiV6xY.gif

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Po dłuuugiej przerwie, kolejny update programu :)

Tym razem wersja 2.3 :-D Działa tylko z AutoIT 3.3.10 lub nowszym!

--> Nieco ułatwiono modyfikację zdań składowych przy użyciu nowych funkcji języka - Niekonieczne określanie rozmiaru tablic.

--> Znaczne zwiększenie ilości części zdań, szczególnie zakończeń.

--> Automatyczne dodawanie wielkiej litery na początku zdania.

--> Można tworzyć rekurencje.

--> Podział na dwie wersje - MINI składającą się tylko i wyłącznie z okienka MsgBox oraz FULL z pełnym GUI z dodatkami.

--> Wbudowane narzędzie do spamowania ;-)

--> Kilka nowych zaawansowanych opcji w tym masowe generowanie do pliku, generowanie ręczne.

--> Historia generowanych zdań.

--> Powstanie wersji BETA MINI 2.3 opartej na JavaScript - Bardzo uboga i jak na razie pełna błędów, ale z czasem stanie się lepsza. Funkcjonuje pod adresem 

http://salos-wodna.pl/wefhy/

Jej wsparcie nie jest dla mnie priorytetem, więc raczej na zawsze pozostanie wersją MINI.

I teraz po kolei wszystkie kody. Oczywiście wszystkie istniejące wersje i wszystkie kolejne znajdują się w 

https://skydrive.live.com/redir?resid=1B9EC8947ED5A279%2113528&authkey=%21AGnZ9ubyHqDCIoM

W przyszłej wersji:

-Ujednolicenie silników generowania ręcznego i automatycznego.

-Poprawa zaawansowanych funkcji

-Zwiększenie elastyczności kodu i zmiennych

-Wiele innych poprawek kosmetycznych

-Dodanie zaawansowanych opcji do spamera

Najnowsza wersja - 2.3.8 - Działa tylko z AutoIT 3.3.10 lub nowszym! 

https://onedrive.live.com/redir?resid=1B9EC8947ED5A279%2121381
https://www.virustotal.com/pl/file/536aaa8db6cf2efb8cfc639122b9187d36498f8fd6f4295b23dac534e8fd3852/analysis/

#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#AutoIt3Wrapper_Compression=0
#AutoIt3Wrapper_Compile_Both=y
#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
;---> Creative Commons Uznanie autorstwa – Na tych samych warunkach <---
#include <GuiEdit.au3>
#include <Array.au3>
;przed chwilą obserwowałem, bo wszystko inne jest nudne
Opt("GUIOnEventMode", 1)
#Region ### Zdania
;Kiedy?:
;Czas przeszły:
;Czas teraźniejszy:
;Czas przyszły:
;Różne(kogo?/co?):
;Zakończenia:

Global $szukane, $LP, $Generate=_Generate, $InputTime, $checkbox_numbers2, $wygenerowane[1]=[""], $liczzdania=0, $ToFile=True, $listview, $Form2, $Form3, $Label2, $Input2, $checkbox_numbers, $xyz, $SRandom=False, $combo1, $combo2, $M_Teraz=1, $M_Teraz_x[2]=[1,1], $M_Zdanie="", $SpamNumber, $Label3, $InputWords, $InputSeed

#Region ### GUI
GUICtrlSetFont ( -1, 12)
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### --> GUI
While 1
Sleep(20)
WEnd

Func _Next()
	$liczzdania+=1
		;Do
			$temp_next=$Generate()
		;Until StringInStr($temp_next, "turową")
	Else
	EndIf
EndFunc

Func _Previous()
	If $liczzdania>1 then
		$liczzdania-=1
	Else
		$liczzdania=0
	EndIf
EndFunc
#Region ### Historia
Func _History()
	GUISetState()
	Next
EndFunc

Func _History_OK()
	GUIDelete($Form2)
EndFunc

Func _History_Cancel()
	GUIDelete($Form2)
EndFunc

#Region ### Zaawansowane
Func _Adwanced()

GUICtrlCreateTabItem("Generowanie zaawansowane")
	GUICtrlCreateLabel("Ziarno generatora", 10, 30)
	$InputSeed=GUICtrlCreateInput("0", 130, 30, 100, Default, $ES_NUMBER)
	;If Not $SRandom Then GUICtrlSetState(-1, $GUI_DISABLE)
	GUICtrlCreateButton("Ustaw", 240, 28)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_SetSeed")
	GUICtrlCreateLabel("Wymagane słowo/a(oddzielone znakiem '|')", 14, 89)
	$InputWords=GUICtrlCreateInput("słowo1|słowo2|słowo3", 236, 86)
	If $szukane<>"" Then GUICtrlSetData(-1, $szukane)
	GUICtrlCreateButton("Zapisz i generuj", 230, 119, 339)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_Generate")
	GUICtrlCreateButton("Zapisz i generuj masowo", 230, 167, 339)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_X_Genrate")
	GUICtrlCreateButton("Zapisz", 230, 143, 339)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Advanced_Save")
	GUICtrlCreateGroup("Wymagane słowa", 8, 72, 569, 129)
	GUICtrlCreateGroup("W głównym generatorze używaj:", 16, 112, 185, 73)
	$Radio1 = GUICtrlCreateRadio("Zwykłego generatora", 24, 136)
	GUICtrlSetState(-1, 1)
	$Radio2 = GUICtrlCreateRadio("Generatora z wyszukiwaniem", 24, 160)
	If $Generate=_A_Generate Then GUICtrlSetState(-1, 1)
	;ziarno
	;wymagane słowo/zwrot

GUICtrlCreateTabItem("Generowanie masowe")
	GUICtrlCreateLabel("Ilość zdań:",10, 35)
	$Input2=GUICtrlCreateInput("1000", 100, 30, Default, Default, $ES_NUMBER)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_GetGenTime")
	AdlibRegister("_GetGenTime", 100)
	$Label2=GUICtrlCreateLabel("Przewidywany czas generowania:" & GUICtrlRead($Input2)/100 & " sekund", 170, 30, 400)
	$checkbox_numbers=GUICtrlCreateCheckbox("Numerowanie zdań", 10, 55)
	GUICtrlCreateButton("Generuj", 2, 392, 587, 25)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_X_Genrate")

GUICtrlCreateTabItem("Generowanie ręczne")
	$Label3=GUICtrlCreateEdit("Zdanie", 10, 30, 570, 75, $ES_READONLY)
	GUICtrlSetFont ( -1, 12)
	GUICtrlCreateButton(ChrW(8592), 10, 110, 50, 20)
	GUICtrlSetState(-1, $GUI_DISABLE)
	$combo1=GUICtrlCreateCombo("", 70, 110, 140)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_M_Genrate_T")
		GUICtrlSetData(-1, $licz & " " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[$licz], "1 " & $nazwazmiennej & $M_Teraz_x[1])
	Next
	$M_Teraz=$M_Teraz_x[0]
	$combo2=GUICtrlCreateCombo("", 220, 110, 300)
		GUICtrlSetData(-1, $licz+1 & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&$licz&"][0]"), "1 " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"[0][0]"))
	Next
	GUICtrlCreateButton("Dalej", 530, 108, 50)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_M_Genrate")

GUICtrlCreateTabItem("Narzędzie spamowania")
	GUICtrlCreateLabel("Narzędzie spamowania ułatwia spamowanie na chatach i w komentarzach. Aktualna wersja wpisuje tekst i klika enter co ustawiony czas. Narzędzie spamowania rusza po 5 sekundach od naciśnięcia Start! i jest zatrzymywane przez kliknięcie Escape",10, 30, 570, 40, $BS_MULTILINE)
	GUICtrlCreateLabel("Czas w sekundach między kolejnymi zdniami:",10, 80, 220, 20)
	$InputTime=GUICtrlCreateInput("0.5", 230, 78, 60, 20, $ES_NUMBER)
	$checkbox_numbers2=GUICtrlCreateCheckbox("Numerowanie zdań", 310, 78)
	GUICtrlCreateButton("Start!", 450, 76, 100)
	GUICtrlSetOnEvent(-1, "_Spam_Start")

GUICtrlCreateTabItem("Info")
	GUICtrlCreateLabel("Twórca programu:",10, 30)
	GUICtrlCreateLabel("Aktualna wersja:",10, 50)
	GUICtrlCreateLabel("Architektura:",10, 70)
	GUICtrlCreateLabel("Wersja kompilatora:",10, 90)
	GUICtrlCreateLabel("wefhy", 110, 30)
	GUICtrlCreateLabel($Version, 110, 50)
	if @AutoItX64 Then
		GUICtrlCreateLabel("x86-64", 110, 70)
	Else
		GUICtrlCreateLabel("x86-32", 110, 70)
	EndIf
	GUICtrlCreateLabel(@AutoItVersion, 110, 90)

GUISetState(@SW_SHOW)
EndFunc

Func _GetGenTime()
	GUICtrlSetData($Label2, "Przewidywany czas generowania:" & GUICtrlRead($Input2)/5000& " do " & GUICtrlRead($Input2)/1000 & " sekund")
EndFunc

Func _X_Genrate($Func=_Generate, $temp_number=GUICtrlRead($Input2), $numerowanie=GUICtrlRead($checkbox_numbers))
	if Not @ Then
		FileWrite($temp_filedir, "")
		$hFile=FileOpen($temp_filedir, 1)
		$temp_time=TimerInit()
		If $numerowanie=1 Then
			FileWrite($hFile, $licz & ". " &$Func() & @CRLF)
		Next
		Else
			FileWrite($hFile, $Func() & @CRLF)
		Next
		EndIf
		TrayTip ( "NonGenerator", "Wygenerowano "& $temp_number &" zdań w "&TimerDiff($temp_time)/1000&" sekund :)", 1)
		FileClose($hFile)
	EndIf
EndFunc

Func _M_Genrate()
	If $M_Teraz=0 Then Return _M_Genrate_0()
	$M_Zdanie=StringStripWS($M_Zdanie & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&Number(GUICtrlRead($combo2))-1&"][0]")&" ", 7)
	$temp6=Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&Number(GUICtrlRead($combo2))-1&"][1]")
	$temp7=StringSplit($temp6, "|")
	$M_Teraz_x=$temp7
	Next
	$M_Teraz=$M_Teraz_x[1]
	Next
EndFunc

Func _M_Genrate_T()
	$M_Teraz=$M_Teraz_x[Number(GUICtrlRead($combo1))]
	Next
EndFunc

Func _M_Genrate_0()
	MsgBox(0, "", $M_Zdanie)
	$M_Zdanie=""
	$M_Teraz_x[0]=1
	$M_Teraz_x[1]=1
	$M_Teraz=1

Next
	$M_Teraz=$M_Teraz_x[1]
		GUICtrlSetData($combo2, $licz+1 & " " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"["&$licz&"][0]"), "1 " & Execute($nazwazmiennej&$M_Teraz&"[0][0]"));<-------------------------------------------------------------------
	Next
EndFunc

Func _A_Generate()
	If StringIsSpace($szukane) Or $szukane="" Then Return _Generate()
	$aSzukane=StringSplit($szukane, "|")
	For $licz=1 to 50000
		$wynik=_Generate()
		For $if=1 To $aSzukane[0]
			If Not StringInStr($wynik, $aSzukane[$if]) Then ContinueLoop 2
		Next
		Return $wynik
	Next
	$szukane=""
	Return "Wyszukiwanie trwa za długo. Wyrażenie nie istnieje lub wystepuje zbyt rzadko. W nadchodzącej wersji wyszukiwanie zostanie znacznie usprawnione. Czekaj cierpliwie. Zostanie teraz przywrócone normalne wyszukiwanie."
EndFunc

Func _Advanced_X_Genrate()
	$iMsgBoxAnswer = MsgBox(52,"Ostrzeżenie","Uwaga! Generowanie dużej ilości zdań z ustawionymi wymaganiami może trwać bardzo długo. Kontynuować?")
	If $iMsgBoxAnswer<>6 then Return
	_X_Genrate(_A_Generate, InputBox("Generowanie masowe", "Ile zdań wygenerować?", 10), (MsgBox(4,"Numerowanie","Numerować zdania?")=6) ? 1 : 4)
EndFunc

Func _Advanced_Save()
	;$Generate=_A_Generate
	ToolTip("Zapisano")
EndFunc

Func _Advanced_Generate()
	MsgBox(0, "", _A_Generate())
EndFunc

Func _Advanced_SetSeed()
	SRandom(GUICtrlRead($InputSeed))
	ToolTip("Zapisano ziarno")
EndFunc

Func _Advanced_SetGenerator()
	If (GUICtrlRead($Radio1)=1) Then
		$Generate=_Generate
	Else
		$Generate=_A_Generate
	EndIf
EndFunc

Func _Adwanced_Exit()
	$M_Teraz=1
	$M_Zdanie=""
	$M_Teraz_x[0]=1
	$M_Teraz_x[1]=1
	GUIDelete($Form3)
EndFunc

Func _Spam_Start()
	For $licz=5 To 1 step -1
		ToolTip($licz)
		Sleep(1000)
	Next
	ToolTip("")
	$LP=1
	AdlibRegister("_Spam_Spam", GUICtrlRead($InputTime)*1000)
	HotKeySet("{Esc}", "_Spam_Stop")
	$SpamNumber=GUICtrlRead($checkbox_numbers2)
EndFunc

Func _Spam_Spam()
	If $SpamNumber=1 Then
		ClipPut($LP & ". " & _Generate())
	Else
		ClipPut(_Generate())
	EndIf
	Send("^v")
	Sleep(1)
	Send("{Enter}")
	$LP+=1
EndFunc

Func _Spam_Stop()
	AdlibUnRegister("_Spam_Spam")
EndFunc

#Region ### Zapisywanie
Func _Sv()
EndFunc

Func _ToFile()
	$ToFile=True
EndFunc

Func _ToClipboard()
	$ToFile=False
EndFunc

Func _Save()
	If $ToFile Then
		If @ Then MsgBox(0, "Error", "Błędna lokalizacja")
	Else
		ClipPut($ToSave)
	EndIf
	Sleep(1000)
	ToolTip("")
EndFunc

Func _SelectDir()
	if Not @ Then GUICtrlSetData($Input1, $temp_filedir)
EndFunc

#Region ### Generowanie
Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
	$teraz=$temp3[$temp4]
	If $temp5 Then
		$teraz=$temp_teraz
	EndIf
WEnd

EndFunc

Func _DisableTooltip()
	ToolTip("")
	AdlibUnRegister("_DisableTooltip")
EndFunc

Func _Exit()
	Exit
EndFunc

;Next

Odchudzona wersja 2.3.6 MINI

#Region ### Zdania
;Kiedy?:
;Czas przeszły:
;Czas teraźniejszy:
;Czas przyszły:
;Różne(kogo?/co?):
;Zakończenia:

while 1
	;Do
		$x=_Generate()
	;Until StringInStr($x, " że ")
	MsgBox(0, "Nongenerator", $x)
WEnd

Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
	$teraz=$temp3[$temp4]
	If $temp5 Then
		$teraz=$temp_teraz
	EndIf
WEnd

EndFunc

Wersja 2.3 BETA MINI JavaScript

function kernel() {
	$temp_teraz="";
	$zdanie="";
	$teraz=1;
	//console.log("Rozpoczęto generowanie...");
	while (($teraz!=0)){//||("number"!=typeof($teraz))) {
		//console.log("$Teraz = "+$teraz);
		$temp1=random(0, eval($nazwazmiennej+$teraz+".length")-1);
		$zdanie+=eval($nazwazmiennej+$teraz+"["+$temp1+"][0]")+" ";
		//console.log("wyrażenie: "+$nazwazmiennej+$teraz+"["+$temp1+"][1]");
		$temp2=eval($nazwazmiennej+$teraz+"["+$temp1+"][1]");
		//console.log("$temp2 = "+$temp2);
		$temp3=$temp2.split("|");
		$temp4=random(0, $temp3.length-1);
		$teraz=$temp3[$temp4];
		$temp5=$teraz.search("-");		
		if($temp5>0) {
			$temp_teraz=$teraz.substring($temp5);
			$teraz=$teraz.substring(0,$temp5-1);
		}else if($teraz.search("_")>0) {
			$teraz=$temp_teraz;
		}
		//alert("$teraz="+$teraz);
		//alert("$zdanie="+$zdanie);
	}
	console.log("Wygenerowano zdanie: "+$zdanie);
    return $zdanie;
}
function random(min, max) {
	return Math.floor(Math.random()*(max-min+1))+min;
}

var $Version=2.3;
var $nazwazmiennej="$nonzdania_";
//Kiedy?:
var $nonzdania_1=[["W poprzedniej epoce", "2"],["W następnej epoce", "4"],["W średniowieczu", "2|4"],["Dzisiaj", "2|3|4"], ["Wczoraj", "2"], ["Przed północą", "2|4"], ["Około dziewiątej", "2|4"], ["Za rok", "4"], ["Teraz", "2|3|4"], ["Rok temu", "2"], ["Przed chwilą", "2"], ["Kiedyś", "2|4"], ["Bardzo wcześnie rano", "2|4"],["W poprzednim stuleciu", "2"],["Zawsze", "3"], ["Jutro", "4"], ["W najbliższym czasie", "4"],["Zawsze", "3"],["Wkrótce", "4"],["Zaraz", "4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"]];
//Czas przeszły:
var $nonzdania_2=[["miałem", "5"],["myłem", "5"],["pomalowałem na taki oczojebny zielony", "5"],["obserwowałem", "5"],["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"]];
//Czas teraźniejszy:
var $nonzdania_3=[["mam", "5"],["myję", "5"],["maluję na taki oczojebny czerwony", "5"],["obserwuję", "5"],["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"]];
//Czas przyszły:
var $nonzdania_4=[["bedę miał", "5"],["umyję", "5"],["pomaluję na taki oczojebny niebieski", "5"],["będę obserwował", "5"],["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"]];
//Różne(kogo?/co?):
var $nonzdania_5=[["czołg", "6"],["plebs", "6"],["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"]];
//var $nonzdania_5=[["lodówkę", "6"],["nowe Ferrari", "6"]];
//Zakończenia:
var $nonzdania_6=[["ale... O, patrz, czołg jedzie! Na czym to skończyłem? Aaaa, no tak, zapomniał bym, że", "1"],["", "0"],["i... O, właśnie! Muszę się przyznać, że", "1"],["a ty siedzisz jak idiota przed nongeneratorem.", "0"],["co nie zmienia faktu, że to ty jesteś głupi :P", "0"],["bo mam niekompatybilną podkladkę pod mysz", "0"],["ale jakie to ma znaczenie jeśli", "1"],["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI).", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u.", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu.", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej.", "0"]];
//Imiona męskie(kogo?/co?):
var $nonzdania_7=[["Pawła", "6"],["Michała", "6"],["Bartka", "6"],["Krzyśka", "6"],["Przemka", "6"],["Wiktora", "6"],["Maćka", "6"],["Marcina", "6"],["Piotrka", "6"],["Karola", "6"],["Marcela", "6"],["Kacpra", "6"],["Andrzeja", "6"],["Sebastiana", "6"],["Dominika", "6"]];
//Imiona żeńskie(kogo?/co?):
var $nonzdania_8=[["Olę", "6"],["Alę", "6"],["Zosię", "6"],["Wiktorię", "6"],["Olgę", "6"],["Martę", "6"],["Julkę", "6"],["Paulinę", "6"],["Patrycję", "6"],["Zuzię", "6"],["Anię", "6"],["Tośkę", "6"],["Klaudię", "6"],["Magdę", "6"],["Kasię", "6"]];
//Dla: "Dawno, dawno temu":
var $nonzdania_9=[["wczoraj", "_"],["za siedmioma górami", "_"],["gdy na świecie jeszcze żyły krasnoludki", "_"],["w miejscu o bliżej nieokreślonych współżędnych", "_"],[ "w odległej galaktyce", "_"]];
var $nonzdania_10=[["", "11"],["sieciową", "11"]];
var $nonzdania_11=[["turową", "12"],["", "12"]];
var $nonzdania_12=[["strategię", "13"],["FPP", "13"],["platwormówkę", "13"],["grę samochodową", "13"]];
var $nonzdania_13=[["czasu rzeczywistego", "14"],["", "14"]];
var $nonzdania_14=[["", "_"],["na bardzo słabym komputerze", "_"],["na serwerach google", "_"],["z bardzo niskim FPS-em", "_"],["na fullscreenie", "_"]];

while(confirm(kernel())) {

}
/* Usunięte:
,["Dawno, dawno temu, ", "9-2"]
,["grałem w", "10-6"]
,["gram w", "10-6"]
,["zagram w", "10-6"]
,["", "10-6"]
 */

/* Autoit Function:
#Region ### Zdania
;Kiedy?:
Global $nonzdania_1[][2]=[["W poprzedniej epoce", "2"],["W następnej epoce", "4"],["W średniowieczu", "2|4"],["Dzisiaj", "2|3|4"], ["Wczoraj", "2"], ["Przed północą", "2|4"], ["Około dziewiątej", "2|4"], ["Za rok", "4"], ["Teraz", "2|3|4"], ["Rok temu", "2"], ["Przed chwilą", "2"], ["Kiedyś", "2|4"], ["Bardzo wcześnie rano", "2|4"],["W poprzednim stuleciu", "2"],["Zawsze", "3"],["Dawno, dawno temu, ", "9-2"], ["Jutro", "4"], ["W najbliższym czasie", "4"],["Zawsze", "3"],["Wkrótce", "4"],["Zaraz", "4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"],["", "2|3|4"]]
;Czas przeszły:
Global $nonzdania_2[][2]=[["myłem", "5"],["pomalowałem na taki oczojebny zielony", "5"],["obserwowałem", "5"],["srałem", "6"],["powiesiłem", "5"],["oglądałem", "5"],["widziałem", "5"],["zastrzeliłem", "5"],["pociąłem na kawałki", "5"],["torturowałem", "5"],["skazałem na śmierć", "5"],["zrzuciłem z dziesiątego piętra", "5"],["popełniłem samobójstwo", "6"],["biłem", "5"],["okładałem deską po głowie", "5"],["sformatowałem", "5"],["skanowałem", "5"],["uruchomiłem", "5"],["defragmentwałem", "5"],["synchronizowałem", "5"],["utopiłem", "5"],["grałem w", "10-6"]]
;Czas teraźniejszy:
Global $nonzdania_3[][2]=[["myję", "5"],["maluję na taki oczojebny czerwony", "5"],["obserwuję", "5"],["sram", "6"],["wieszam", "5"],["oglądam", "5"],["widzę", "5"],["zastrzeliwuję", "5"],["tnę na kawałki", "5"],["torturuję", "5"],["skazuję na śmierć", "5"],["zrzucam z dwunastego piętra", "5"],["popełniam samobójstwo", "6"],["biję", "5"],["okładam deską po głowie", "5"],["formatuję", "5"],["skanuję", "5"],["uruchamiam", "5"],["defragmentuję", "5"],["synchronizuję", "5"],["topię", "5"],["gram w", "10-6"]]
;Czas przyszły:
Global $nonzdania_4[][2]=[["umyję", "5"],["pomaluję na taki oczojebny niebieski", "5"],["będę obserwował", "5"],["będę srał", "6"],["powieszę", "5"],["obejrzę", "5"],["będę widział", "5"],["zastrzelę", "5"],["potnę na drobniutkie kawałeczki", "5"],["będę torturował", "5"],["skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny", "5"],["zrzucę z pięćdziesiątego piętra", "5"],["popełię samobójstwo", "6"],["będę bił", "5"],["będę okładał kątem deski po głowie", "5"],["sformatuję", "5"],["będę skanował", "5"],["uruchomię", "5"],["zdefragmentuję", "5"],["zsynchronizuję", "5"],["zespamuję stronę FBI", "6"],["utopię", "5"],["zagram w", "10-6"]]
;Różne(kogo?/co?):
Global $nonzdania_5[][2]=[["lodówkę", "6"],["pana od polskiego", "6"],["telewizor", "6"],["nowe Ferrari", "6"],["nowego iPhone'a", "6"],["mapę bitową monochromatyczną", "6"],["słońce", "6"],["krystalicznie czystą Kroplę Beskidu", "6"],["żarówkę", "6"],["koleżankę", "6"],["kolegę", "6"],["czystą kartkę papieru", "6"],["Polskę", "6"],["Kordyliery", "6"],["zapisaną kartkę papieru", "6"],["wykałaczkę", "6"],["samego siebie", "6"],["takiego jednego nooba", "6"],["takiego jednego idiotę", "6|7"],["taką jedną idiotkę", "6|8"],["przypadkowego przechodnia", "6"],["ciebie", "6"],["dysk twardy", "6"],["dysk C:\", "6"],["komputer", "6"],["program antywirusowy", "6"],["wirusa", "6"],["pierwszego z brzegu kosmitę", "6"],["karalucha", "6"],["parapet", "6"],["", "7|8"],["", "7|8"],["", "10-6"]]
;Zakończenia:
Global $nonzdania_6[][2]=[["ale jakie to ma znaczenie jeśli", "1"],["bo tak!", "0"],["więc idę spać.", "0"],["bo dostałem jedynke z matmy.", "0"],["bo komputer się zawiesił.", "0"],["bo mięso było niedobre.", "0"],["bo nic innego nie mam do roboty.", "0"],["więc już wiem, jak to jest.", "0"],["i za to wsadzą mnie do więzienia.", "0"],["więc zaraz wypiję kwas siarkowy(VI)", "0"],["a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć", "0"],["więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u", "0"],["bo wyskoczył błąd 404.", "0"],["bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego programu", "0"],["ale to jeszcze nie koniec!", "0"],["bo programista wiesza się razem ze swoim programem.", "0"],["żeby były jaja.", "0"],["bo mnie wyrzucili z pracy.", "0"],["więc potrącę Ci z pensji.", "0"],["bo wszystko inne jest nudne.", "0"],["bo Bóg tak nakazał.", "0"],["bo taki był plan.", "0"],["bo zapomniałem odwołać się do zmiennej"]]
;Kolory:
Global $nonzdania_kolory;

Global $wygenerowane[1]=[""], $liczzdania=0, $ToFile=True, $listview, $Form2, $Form3, $Label2, $Input2, $checkbox_numbers, $xyz, $SRandom=False, $combo1, $combo2, $M_Teraz=1, $M_Teraz_x[2]=[1,1], $M_Zdanie="", $Label3

Func _Generate()
$temp_teraz=""
$zdanie=""
$teraz=1
	$teraz=$temp3[$temp4]
	If $temp5 Then
		$teraz=$temp_teraz
	EndIf
WEnd
EndFunc

*/

Opublikowano
Opublikowano

Zrobi się :) Co prawda i tak każdy chyba by sobie aktualnie poradził z własnymi fragmentami, wystarczy tylko dodać '["fragment zdania", "gdzie ma przejść"],', ale jakiś fajny interfejs się do tego przyda szczególnie jak aplikacji ma ktoś używać w wersji skompilowanej.

Chyba najmądrzej będzie, żeby można było korzystać z wbudowanych "słowników", ale też je modyfikować lub tworzyć własne. Jakby chodziło tylko o wczytywanie z pliku to mógłbym to zrobić w pięć minut, ale myślę, że przyda się jakieś specjalne okienko do generowania. Jak zwykle więcej problemów z interfejsem niż z samym programem ;) Szczególnie z wymyśleniem, jak ma wyglądać interfejs, żeby był wygodny i prosty w użyciu, a jednocześnie zaawansowany w funkcje.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja uzylem tego spamowania na zdjeciu gdzie sie bilo rekord spamu i mnie zbanowalo na chwile ale potem patrze na te komentarze - i one mnie obrażają i teraz będą mnie mieli za głupka ;_; ale poza tym fajne xD

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W najbliższym czasie popełię samobójstwo bo jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie.

Wygenerowało takie zdanie. Jak widzimy zapomniało ci się o "n" w "popełnię". Prosimy o HotFixa (tak trudno zrobić)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hahaha, mi chyba wygenerowało najdłuższe zdanie.
Zawsze hibernuję czystą kartkę papieru i... O, właśnie! Muszę się przyznać, że zawsze okładam deską po głowie plebs ale... O, patrz, czołg jedzie! Na czym to skończyłem? Aaaa, no tak, zapomniał bym, że wkrótce skażę na śmierć poprzez wypicie trucizny Kordyliery ale... O, patrz, czołg jedzie! Na czym to skończyłem? Aaaa, no tak, zapomniał bym, że dzisiaj synchronizuję zapisaną kartkę papieru a poza tym uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...